Electric Universe: Agents of Time posilují hvězdný lineup, a další novinky k očekávané listopadové akci v pražském O2 universu

Blížící se audiovizuální show Electric Universe, která se uskuteční 24. listopadu 2023 od 21:00 hodin v pražském O2 universu odtajňuje další novinky z nabitého programu akce.

Vyjma dříve ohlášených interpretů v čele s Karlem Havlíčkem, který vystoupí společně se symfonickým orchestrem Stro.My Ensemble, který čítá až 80 hudebníků a sboristů, a hvězdami elektronické scény jak Fritz Kalkbrenner či Jerome Isma-ae, přichází promotér akce s dalším zvučným jménem světové taneční scény – italským duem Agents of Time.

Agents of Time je italský hudební projekt, který tvoří Andrea Di Ceglie a Luigi Tutolo, uznávaní producenti a DJové, vyznavači živých vystoupení a mistři studiového zvuku. Jejich živé sety jsou hardwarovou a improvizační performancí, ve které se mísí house, techno a acid, což je jádrem jejich současné tvorby. Současně jsou jejich show doplněna dechberoucími videoprojekcemi vytvořenými přímo na míru jejich hudbě. Vydali tracky na několika předních labelech a jsou celosvětově vyhledávanými elektronickými interprety kteří hostí ty největší elektronické akce, např. letošní Tomorrowland v Belgii, Exit v Srbsku, nebo světové turné projektu Afterlife, jehož jsou pravidelnými hosty po boku jejich přátel Tale Of Us. Českou republiku navštíví vůbec, a jejich vystoupení bude energickým vrcholem noci Electric Universe, kdy se kromě jejich strhujícího setu můžeme těšit i na velkoformátové 3D projekce na obří LED stěně.

Kromě kvalitních hudebních zážitků čeká na návštěvníky O2 universa strhující vizuální produkce postavená na 120 m2 velké panoramatické LED obrazovce v dosahujícím 4K rozlišení. Chybět nebudou na míru vytvořené vizuální projekce, programovaná světelná show a další technologické a interaktivní 3D prvky, které dohromady provedou účastníky jiným časoprostorem. Na vizuálním obsahu show participuje i Maxim Havlíček, mezinárodně uznávaný výtvarný umělec, bratr Karla Havlíčka. 

Vstupenky jsou nadále k dispozici ve dvou kategoriích „Regular Space Flight ticket“ vstupné od 1 490 Kč a „Premium Flight Space Ticket“ vstupenky za 2 990 Kč v sítích Ticketmaster a Ticketportal. I nadále platí  promo akce při jednorázovém nákupu dvou základních vstupenek a zadání kódu ELECTRIC kdy cena jedné vstupenky vychází na 1 250 Kč/kus.